Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Yoga inside

CONNECTING WITHIN

Hatha yoga

Wil jij meer ruimte in je lichaam voelen? Eindelijk eens van je vage klachten af? Wat moeitelozer leven? Je fitter, energieker én rustiger voelen?

Dan is Hatha yoga iets voor jou!

Wat is Hatha yoga?

Hatha yoga is een compleet systeem van houdingen, beweging, adem en aandacht. Samen verbeteren ze de harmonie tussen jouw lichaam en geest. Je werkt aan een zo moeiteloos mogelijke yogabeoefening, binnen jouw eigen mogelijkheden. En geloof me, dat is anders dan de plaatjes die je bijvoorbeeld op Instagram ziet.

Wat overigens niet wil zeggen dat Hatha yoga niet uitdagend is.

In mijn Hatha yogalessen nodig ik je uit om je grenzen te onderzoeken: in zachtheid ruimte te bieden aan diepere stretches, om krachtige houdingen aan te nemen en de flow in je beweging - en jezelf - (terug) te brengen. Een fijne combinatie van kracht en ruimte.

Kom je het zelf ervaren?

Hatha Yoga- Yoga inside

Locaties

In Studio Yoga inside

Vanaf 19 oktober kun je weer wekelijks hatha yoga in de studio volgen!

Daarnaast geef ik in het seizoen buiten in het park les (zie verderop op deze pagina en in de agenda).

Wil je jouw yogabeoefening verdiepen? Of persoonlijke aanpassingen van yogaposes onderzoeken, zodat je in de groepslessen gemakkelijker op jouw manier kunt meedoen?

Neem dan enkele privélessen hatha yogales. Een losse privéles (voor maximaal 2 personen) kost € 95,00.

Ben je op zoek naar een uitgebreider traject om gericht met jouw klachten aan de slag te gaan? Dan is coaching of (yoga)therapie misschien iets voor je.


Meer info over privéles / coaching

Bij Yoga Best

Op dinsdagavond verzorg ik twee groepslessen Hatha yoga bij Yoga Best. Meer informatie en tarieven vind je op de website van Yoga best.

Website Yoga Best

“De yogalessen van Ingrid zijn altijd fijn in evenwicht. Er is ruimte om te voelen en om contact te maken met je lichaam, evenals ruimte om je grenzen op een speelse manier te verleggen. Ingrid is een ervaren mens en docent en nodigt telkens uit om met respect voor je lichaam en voor jezelf te voelen wat jouw lichaam die les nodig heeft. Ingrid’s stijl is zowel warm, zachtaardig en intuïtief, als helder en dicht bij de realiteit zoals die is. Ze weet de werelden van hoofd, hart en lichaam ogenschijnlijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Dat is een waardevolle kracht.”

Sophie (27)

“Ingrid is mijn docent geweest voor Gentle Yoga bij Yoga Kumar. En dat is mij goed bevallen. Zij begeleidde mij op een professionele en ontspannen wijze. Haar kennis en sensitiviteit hebben mij enorm geholpen.”

Marc

“Ik startte met yoga om datgeen aan te gaan wat ik het meest moeilijk vond; stil zitten. Mijn eerste lessen volgde ik bij Ingrid. Haar rustige stemgebruik en keuze vrijheid die ze je geeft in de oefeningen zorgde er voor mij voor dat ik ‘op mijn eigen niveau’ mee kon doen en de sfeer als zeer prettig ervoer. De eerste lessen merkte ik bij mijzelf dat mijn hoofd maar moeite had om rust te vinden, maar door de positieve effecten die ik in mijn lichaam voelde (ontspanning, makkelijker slapen) en de fijne sfeer ben ik de lessen blijven volgen. Inmiddels is het voor mij een vast onderdeel van de week en geniet ik wekelijks van de afwisselende oefeningen die mij iedere keer weer nieuwe inzichten geven in mijzelf! De lessen van Ingrid dragen voor mij bij aan een leven in balans waarin ruimte is, rust en liefde voor jezelf en datgeen wat er op je pad komt.”

Károly (33)

“De beste leraar is in mijn beleving diegene die wat hij uitdraagt voorleeft. En daar vind ik Ingrid in uitblinken. Welke les ik ook bij haar volg, ze zijn allemaal even inspirerend. En dat komt door wie zij is. Ingrid ís yoga!”

Jolanda van den Berghe (55)

yoga inside

Yoga inside

Ingrid de Graaff

 • 06-48 96 96 13

 • Studio: Humperdincklaan 4 Eindhoven
  (ingang tegenover nr. 45)

 • Bedrijfsgegevens

  KvK 70982155
  BTW NL001786279B51
  NL43KNAB0258852070

  Fotografie

  Miriam van der Hoek

  Websitedesign

  Monique Delissen