Connecting within

Hatha Yoga

Wil jij meer ruimte in je lichaam voelen? Eindelijk eens van je vage klachten af? Wat moeitelozer leven? Je fitter, energieker én rustiger voelen?

Dan is Hatha yoga iets voor jou!

Wat is Hatha yoga?

Hatha yoga is een compleet systeem van houdingen, beweging, adem en aandacht. Samen verbeteren ze de harmonie tussen jouw lichaam en geest. Je werkt aan een zo moeitelos mogelijke yogabeoefening, binnen jouw eigen mogelijkheden. En geloof me, dat is anders dan de plaatjes die je bijvoorbeeld op Instagram ziet.

Wat overigens niet wil zeggen dat Hatha yoga niet uitdagend is. In mijn Hatha yogalessen nodig ik je uit om je grenzen te verkennen: ruimte te bieden aan diepere stretches, om krachtige houdingen aan te nemen en de flow in je beweging (terug) te brengen. Géén poweryoga, maar een fijne combinatie van kracht en ruimte.

Kom het zelf ervaren!

Yogalessen

In Studio Yoga inside

Ik geef op woensdagavond een groepsles Hatha yoga & meditatie in mijn eigen studio. Na 75 minuten yogahoudingen en -bewegingen, ademoefeningen en  een heerlijke eindontspanning neem ik je het laatste kwartier mee in een meditatie. De yogales heeft je daarop dan perfect voorbereid. Je kunt gemakkelijker zitten doordat je je lichaam hebt geopend en je geest is al meer verstild waardoor je gemakkelijker in meditatie kunt komen.

Ook privéles, in mijn eigen studio, is mogelijk. Kijk hiervoor op de pagina over privélessen.

Voor de tarieven van de lessen in mijn eigen studio kijk je op deze pagina.

Bij Yoga Best

Op dinsdagavond verzorg ik twee groepslessen Hatha yoga bij Yoga Best. Meer informatie en tarieven vind je op de website van Yoga Best.

 

“De yogalessen van Ingrid zijn altijd fijn in evenwicht. Er is ruimte om te voelen en om contact te maken met je lichaam, evenals ruimte om je grenzen op een speelse manier te verleggen. Ingrid is een ervaren mens en docent en nodigt telkens uit om met respect voor je lichaam en voor jezelf te voelen wat jouw lichaam die les nodig heeft. Ingrid’s stijl is zowel warm, zachtaardig en intuïtief, als helder en dicht bij de realiteit zoals die is. Ze weet de werelden van hoofd, hart en lichaam ogenschijnlijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Dat is een waardevolle kracht.”

Sophie (27)

“Ingrid is mijn docent geweest voor Gentle Yoga bij Yoga Kumar. En dat is mij goed bevallen. Zij begeleidde mij op een professionele en ontspannen wijze. Haar kennis en sensitiviteit hebben mij enorm geholpen.”

Marc

Ik startte met yoga om datgeen aan te gaan wat ik het meest moeilijk vond; stil zitten. Mijn eerste lessen volgde ik bij Ingrid. Haar rustige stemgebruik en keuze vrijheid die ze je geeft in de oefeningen zorgde er voor mij voor dat ik ‘op mijn eigen niveau’ mee kon doen en de sfeer als zeer prettig ervoer. De eerste lessen merkte ik bij mijzelf dat mijn hoofd maar moeite had om rust te vinden, maar door de positieve effecten die ik in mijn lichaam voelde (ontspanning, makkelijker slapen) en de fijne sfeer ben ik de lessen blijven volgen. Inmiddels is het voor mij een vast onderdeel van de week en geniet ik wekelijks van de afwisselende oefeningen die mij iedere keer weer nieuwe inzichten geven in mijzelf! De lessen van Ingrid dragen voor mij bij aan een leven in balans waarin ruimte is, rust en liefde voor jezelf en datgeen wat er op je pad komt.”

Károly (33)

Locaties & tijden

Ik verzorg wekelijkse hatha yogalessen op de volgende locaties.

Yoga Best – Best

www.yogabest.nl

Ik geef hier les op dinsdag om 19.00 uur en 20.30 uur

Check de agenda voor de actuele data en meer info.

 

 

Philips van Lenneppark – Eindhoven

In het seizoen meestal op zondag om 10.00 uur.

Check Facebook of de agenda voor actuele informatie

 

Studio Yoga inside – Eindhoven

Ik geef een groepsles hatha yoga & meditatie in mijn eigen studio op woensdag om 19.30 uur.

Check de agenda voor de actuele data en meer info.

 

 

Check de agenda voor een volledig overzicht:


Heb je interesse in privé yogales of deelname aan een yogatherapie casestudy?

Vul dan het aanmeldformulier in. Ik neem daarna snel contact met je op.

Graag tot binnenkort!