Connecting within

Online

De online Yoga inside community

Ook online kun je meedoen met Yoga inside! En wel op het online platform, de Yoga inside community.

Daar vind je trainingen en een aantal gratis online lessen. Ook kun je hier in contact komen met andere ‘Yoga insiders’.

Aanmelden en gebruik is heel eenvoudig, ook wanneer je niet zo online-vaardig bent. Ga naar het platform, vul je naam en e-mailadres in en je jouw reis kan beginnen!

Je vindt de Yoga inside community gewoon via je browser op je computer of laptop. Én er is de handige Huddle-app, waarmee je met één klik in de community bent! Deze is voor zowel Android als iOs beschikbaar. Het icoontje van de app bestaat uit de twee dd’s van Huddle.

Op dit moment vind je er de vijfweekse training Weg met je stress, een serie meditatieoefeningen en diverse ‘boards’. Daarop vind je nieuws, kun je met de andere gebruikers en mij in verbinding zijn en je ervaringen delen.

De online community van Yoga inside is nog volop in ontwikkeling, en er komt regelmatig nieuwe content bij. Neem dus geregeld eens een kijkje!

Ik kijk ernaar uit je daar te zien!

Ingrid de Graaff

Online video’s

Op deze pagina vind je enkele video’s die ik in de loop van de tijd opnam. Twee instructievideo’s voor reinigingstechnieken van de neus en twee sessies stresspreventie. Ik deel ze graag met je.

Check ook mijn YouTube-, Vimeo- en Soundcloud-kanaal. Daar vind je diverse lessen. Ook deze kun je gratis gebruiken.

Daarnaast heb ik een volledige les Restorative yoga van ruim 1,5 uur voor je opgenomen. Wil jij die graag doen? Dat kan! Je kunt de link van deze les tegen betaling krijgen via de pagina Reserveren. Daarna heb je onbeperkt de beschikking over de les.

 

Meer weten over online?

Stuur me gerust een berichtje als je meer wilt weten over online materiaal en mogelijkheden. Dan kijken we samen wat bij jou past.

Online aanbod

Video

Jala neti (neusspoeling)

Sutra neti

Stresspreventie 1

Stresspreventie 2