Connecting within

Restorative Yoga

Stress. Diepe vermoeidheid. Je kent het als geen ander.

Er kunnen allerlei redenen voor zijn. Misschien is het al tijden (te) druk op je werk. Ben je aan het herstellen van kanker of een andere ziekte en de bijkomende behandelingen of zit je (bijna) in een burn-out.

En echt ontspannen, hoe doe je dat in hemelsnaam?

Dan nodig ik je uit om Restorative yoga te komen ervaren. Deze yogavorm kalmeert je zenuwstelsel en daardoor laadt jouw batterij weer op. Dat helpt je bij je herstel en dat voel je, zowel in je lijf als in je geest.

Restorative yoga

Oplaadmomenten

In Eindhoven

 

Eén keer per maand kun je jezelf 2 uur lang komen opladen in mijn studio in Eindhoven tijdens een sessie Restorative yoga. We sluiten deze les af met een heerlijke yoga nidra, die je in een meditatieve staat van zijn brengt en je nog verder ontspant.

 

Je reserveert jouw matje voor deze sessies gemakkelijk via de button hieronder.

Ik boek direct mijn plek!Lesrooster bekijken

Volg je liever een privésessie? Alleen of met een vriend(in) of partner?

Dat kan! Plan meteen je kennismakingscall, dan kijken we samen naar een goed moment voor jouw of jullie oplaadmoment!

 

In Best

Ook bij Yoga Best kun je deze les regelmatig volgen: wekelijks 75 minuten op dinsdagmiddag en regelmatig een extra lange XL sessie van 2 uur op zondagochtend. Wanneer de data bekend zijn, vind je ze in de agenda.

Wat is Restorative yoga?

In Restorative yoga lig/zit je in houdingen waarin we je lichaam volledig ondersteunen. Dat doen we met bolsters, kussens en dekens. Daardoor kunnen je spieren zich volledig ontspannen. Ik begeleid je om je aandacht naar je lichaam en de adem te brengen, wat het ontspannende effect versterkt. We beperken de prikkels zoveel mogelijk. Zo brengt Restorative yoga je diepe rust en ontspanning.

Beoefen je deze yogavorm vaker, dan zul je merken dat het ontspannen je steeds gemakkelijker afgaat. In de sessies, en ook in je dagelijkse leven.

Wat een fijne les was het zeg! Was de hele middag nog zennnn

Kyra

“De beste leraar is in mijn beleving diegene die wat hij uitdraagt voorleeft. En daar vind ik Ingrid in uitblinken. Welke les ik ook bij haar volg, ze zijn allemaal even inspirerend. En dat komt door wie zij is. Ingrid ís yoga!”

Jolanda van den Berghe (55)

Voor de 2e keer genoten van een restorative yogales bij Ingrid. Een perfect moment aan het begin van de mei-vakantie. Met een lijf vol spanning van een drukke periode, onder kundige begeleiding van Ingrid op weg naar een heerlijke ontspanning. Met een rustige stem begeleidt ze je naar een maximale ontspanning in verschillende houdingen. Mijn vakantie kan beginnen!!”

Ine

Locaties & tijden

Eén keer per maand is er een les van 2 uur Restorative yoga & Yoga nidra in mijn eigen studio:

Yogastudio Yoga inside
Eindhoven

De exacte data en info over deelname vind je in de agenda.

 

Op dinsdagmiddag van 16.00-17.15 uur een wekelijkse Restorative yogales bij:

Yoga Best – Best

Op de site van Yoga Best vind je hierover meer informatie.

Regelmatig zijn er in Best op zondag extra lange lessen Restorative yoga (2 uur). Kijk in de agenda voor de data.

Check de agenda voor een volledig overzicht: