Connecting within

Restorative Yoga

Stress. Diepe vermoeidheid. Je kent het als geen ander.

Er kunnen allerlei redenen voor zijn. Misschien is het al tijden (te) druk op je werk. Ben je aan het herstellen van kanker of een andere ziekte en de bijkomende behandelingen of zit je (bijna) in een burn-out.

En echt ontspannen, hoe doe je dat in hemelsnaam?

Dan nodig ik je uit om Restorative yoga te komen ervaren. Deze yogavorm kalmeert je zenuwstelsel en daardoor laadt jouw batterij weer op. Dat helpt je bij je herstel en dat voel je, zowel in je lijf als in je geest.

Oplaadmomenten

Elke 2e vrijdagavond van de maand kun je jezelf 1,5 uur lang komen opladen in mijn studio in Eindhoven.

Je reserveert jouw matje voor deze sessies gemakkelijk via de button hieronder.

studio yoga inside

Volg je liever een privésessie? Zodat de houdingen nóg meer zijn aangepast op jouw behoefte en mogelijkheden? Dat kan! Check hiervoor de pagina over privélessen.

Ook bij Yoga Best kun je deze les regelmatig volgen: wekelijks 75 minuten op dinsdagochtend en regelmatig een extra lange XL sessie van 2 uur op zondagochtend. Wanneer de data bekend zijn, vind je ze in de agenda.

 

Wat is Restorative yoga?

In Restorative yoga lig/zit je in houdingen waarin we je lichaam volledig ondersteunen. Dat doen we met bolsters, kussens en dekens. Daardoor kunnen je spieren zich volledig ontspannen. Ik begeleid je om je aandacht naar je lichaam en de adem te brengen, wat het ontspannende effect versterkt. We beperken de prikkels zoveel mogelijk. Zo brengt Restorative yoga je diepe rust en ontspanning.

Beoefen je deze yogavorm vaker, dan zul je merken dat het ontspannen je steeds gemakkelijker afgaat. In de sessies, en ook in je dagelijkse leven.

“Altijd fijn een restorative yoga les bij Ingrid. Aanrader!”

Karin

Voor de 2e keer genoten van een restorative yogales bij Ingrid. Een perfect moment aan het begin van de mei-vakantie. Met een lijf vol spanning van een drukke periode, onder kundige begeleiding van Ingrid op weg naar een heerlijke ontspanning. Met een rustige stem begeleidt ze je naar een maximale ontspanning in verschillende houdingen. Mijn vakantie kan beginnen!!”

Ine

Locaties & tijden

Elke tweede vrijdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur is er Restorative yogales in mijn eigen studio:

Yogastudio Yoga inside 

 Eindhoven

De exacte data en info over deelname vind je in de agenda.

 

Bij voldoende aanmeldingen start op dinsdag 14 september van 9.00 – 10.15 uur een wekelijkse Restorative yogales bij:

Yoga Best – Best

Op de site van Yoga Best vind je hierover meer informatie.

Regelmatig zijn er in Best extra lange lessen Restorative yoga (2 uur, een soort mini-retreat 😀 ). Kijk in de agenda voor de data.

Check de agenda voor een volledig overzicht:


Heb je interesse in privé yogales of deelname aan een yogatherapie casestudy?

Vul dan het aanmeldformulier in. Ik neem daarna snel contact met je op.

Graag tot binnenkort!