Connecting within

Stresspreventie

Voor bedrijven en organisatie bied ik sessies Stresspreventie aan. Deze sessies vinden voornamelijk plaats op een stoel en helpen negatieve stress en burnout voorkomen. Met een effectieve set van yogatechnieken komen je medewerkers in korte tijd volledig tot rust. Het effect werkt door na de sessie. Bovendien kunnen deelnemers de geleerde technieken ook in het dagelijkse leven toepassen. Een sessie duurt zo’n 30 minuten en kan bijvoorbeeld plaatsvinden tijdens de lunchpauze.

Neem contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Ervaringen

Bij de gemeente Best verzorgt Yoga inside sinds 2017 twee keer per week sessies Stresspreventie. Deelnemers zijn erg enthousiast over het effect.

“Als ik het heel druk heb, heb ik de neiging om zonder pauze door te werken. Maar ik heb gemerkt dat ik ‘s middags veel frisser en effectiever ben als ik in plaats daarvan naar de Stresspreventie ga.”

“Soms loopt bij mij de spanning zó op, dat ik je oefeningen ook doe buiten de sessies om. Ik heb er echt heel veel aan.”

“Door haar rustige en prettige stem en met een vrijwel perfect gevoel voor timing brengt Ingrid je tijdens een meditatie helemaal bij jezelf. Ze voelt feilloos aan waar jij als deelnemer staat in je proces en past de sessie daarop aan. Een sessie volgen bij Ingrid is een cadeautje aan jezelf.”

Check de agenda voor een volledig overzicht: