Connecting within

Tarieven

Op deze pagina vind je de tarieven van het aanbod van Yoga inside op een rijtje (prijspeil 1 januari 2022). De prijzen zijn incl. btw. Bij alle abonnementen is het basislidmaatschap van de online Yoga inside Community inbegrepen. Je ontmoet daar medecursisten en er staat een aantal gratis lessen voor je klaar. Handig als je een keer niet naar de studio kunt komen voor je wekelijkse les of als je eens lekker thuis een les wilt doen! Ook vind je hier binnenkort een nieuwe online training van 5 weken: ‘Weg met je stress’, die je -na lancering- kunt aanschaffen.

Op alle lessen, sessie en bijeenkomsten van Yoga inside is het document Algemene voorwaarden & privacy van toepassing.

 

Ingrid de Graaff

Groepslessen

Geldigheid

Je aangeschafte groepslessen zijn persoonlijk, niet overdraagbaar en 1 maand geldig. Vanaf de aanschaf van 4 lessen is de geldigheid het aantal lessen plus 1 maand. Sessies worden vooraf betaald.

Hatha yoga & meditatie (groepsles, wekelijks, 90 minuten)

Vanwege de maatregelen is deze groepsles momenteel aangepast en vervangen door een yogatherapiesessie van maximaal 2 personen. Je kunt wel online bij deze sessie aansluiten.

De hieronder genoemde prijzen gelden tijdens de maatregelen ook voor de yogatherapiesessie op woensdagavond.

 

Abonnementen

  • eenmalig kennismakingsaanbod voor vier lessen: € 37,00
  • Daarna krijg je bij aanschaf van minimaal 4 lessen 20% korting op de lesprijs. Een les kost dan € 14,00.
Losse les

Wil je af en toe een losse les of een proefles volgen?
Dat kan voor € 17,50.

Restorative yoga (groepsles, maandelijks, 2 uur)

  • € 25,00 per les (zowel on- als offline)

Direct aanmelden

Wil je meedoen met een groepsles? Met de knop hieronder betaal je direct jouw les. Na het aanmaken van je account in de veilige boekingsomgeving reserveer je zelf jouw les.

Om eerst het lesrooster te bekijken klik je op de andere button.

 

Individuele sessies

Geldigheid

Aangeschafte pakketten voor individuele sessies zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. De geldigheidsduur van deze pakketten is in beginsel in weken gelijk aan het aantal sessies plus 1 maand. Je betaalt je pakket/sessie vooraf.

Coaching (wekelijks, 1,5 uur)

  • Telefonisch kennismakingscall (20 minuten): kosteloos
  • Privésessie (met maximaal 2 personen) van 1,5 uur: € 90,00
  • Ruimte – Starterspakket (7 sessies, incl. 2 intakes): € 595,00
  • Ruimte – Casestudytraject (7 sessies, incl. 2 intakes): € 445,00
  • Adem uit – Pakket van 3 maanden (12 sessies): € 995,00
  • Gronding- Pakket van 6 maanden (24 sessies + 1 herijkingssessie): € 1.995,00
  • Vleugels – Pakket van 12 maanden (48 sessies + 3 herijkingssessies): € 3.950,00

In overleg is in termijnen betalen, verspreid over de duur van je traject, mogelijk. Is je financiële draagkracht ook dan niet toereikend? Scroll dan even verder naar beneden. Daar vind je meer mogelijkheden.

Heb je interesse in coaching? Klik dan op de button hieronder om een gratis kennismakingscall van 20 minuten met mij in te plannen. Je deelt daarin je vraag met me en ik bekijk wat ik voor je kan betekenen. Ook beoordelen we ieder of het klikt. Bij een positieve uitkomst gaan we samen aan de slag!

Samen waarde toevoegen

Minder draagkrachtig? Wel gemotiveerd?

Ben je, door wat voor omstandigheden dan ook, echt niet in staat de genoemde prijzen (in een keer of in delen) te betalen? En ben je wél gemotiveerd jezelf in te zetten om (samen met mij) te werken aan je wel-Zijn?

Neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen of en hoe we dit toch mogelijk kunnen maken.

Meer draagkracht? Wil je het verschil maken voor een ander?

Heb jij het juist financieel wat ruimer? Dan vind je het misschien fijn om een ‘uitgestelde yogales’ te doneren. Vergelijk dit met het concept ‘uitgestelde koffie’. Je betaalt (via de button hieronder) een bedrag als bijdrage aan een coaching- of yoga(therapie)sessie van iemand die het minder breed heeft. Aan diegene stel ik als voorwaarde dat diegene heel gemotiveerd is om voor wel-Zijn te gaan. Zo komt jouw bijdrage goed terecht en maken we samen daadwerkelijk het verschil.

Make a change