Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Yoga inside

CONNECTING WITHIN

Yoga & meditatie

Hatha yoga & meditatie

Vast onderdeel van de les Hatha yoga & meditatie op woensdagavond is meditatie. Het is een geweldige ervaring hoe de houdingen, beweging en ademoefeningen je voorbereiden op de meditatie: je kunt gemakkelijker zakken in het stilzitten en ervaart meer kalmte in je hoofd.

Lees meer over deze les
Hatha yoga & meditatie - Yoga inside

Meditatie

Met enige regelmaat organiseer ik bijeenkomsten waarin we samen mediteren.

De vorm waarin dat wisselt. Het kan een uur samenzitten zijn, twee uur met beweging, adem, mantra en stilte, of een mini-retreat van drie uur.

Altijd is er het grootste deel van de tijd stilte. Na afloop van de sessie kun je in stilte weer weggaan. Je bent ook welkom om nog even te blijven voor een kop thee en het uitwisselen van ervaringen.


Check de agenda

Meer over meditatie

Door samen te komen en te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Daarnaast heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Door samen een krachtig meditatief veld te creëren verlicht je jezelf, elkaar en maken we ook de wereld wat lichter!

Locaties

Studio Yoga inside - Eindhoven


“De yogalessen van Ingrid zijn altijd fijn in evenwicht. Er is ruimte om te voelen en om contact te maken met je lichaam, evenals ruimte om je grenzen op een speelse manier te verleggen. Ingrid is een ervaren mens en docent en nodigt telkens uit om met respect voor je lichaam en voor jezelf te voelen wat jouw lichaam die les nodig heeft. Ingrid’s stijl is zowel warm, zachtaardig en intuïtief, als helder en dicht bij de realiteit zoals die is. Ze weet de werelden van hoofd, hart en lichaam ogenschijnlijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Dat is een waardevolle kracht.”

Sophie (27)

“De beste leraar is in mijn beleving diegene die wat hij uitdraagt voorleeft. En daar vind ik Ingrid in uitblinken. Welke les ik ook bij haar volg, ze zijn allemaal even inspirerend. En dat komt door wie zij is. Ingrid ís yoga!”

Jolanda van den Berghe (55)

yoga inside

Yoga inside

Ingrid de Graaff

 • 06-48 96 96 13

 • Studio: Humperdincklaan 4 Eindhoven
  (ingang tegenover nr. 45)

 • Bedrijfsgegevens

  KvK 70982155
  BTW NL001786279B51
  NL43KNAB0258852070

  Fotografie

  Miriam van der Hoek

  Websitedesign

  Monique Delissen