Connecting within

Yoga & meditatie

Hatha yoga & meditatie

Het laatste kwartier van de les Hatha yoga & meditatie op woensdagavond nemen we de tijd voor meditatie. Het is een geweldige ervaring hoe je aansluitend op de houdingen, beweging en ademoefeningen gemakkelijker in het stilzitten kunt zakken. Lees meer over deze les op de pagina Hatha yoga.

 

yoga & meditatie

Meditatie

Met enige regelmaat organiseer ik bijeenkomsten waarin we samen mediteren.

De vorm waarin dat is wisselt. Het kan een uur samenzitten zijn, twee uur wat beweging, adem, mantra en stilte, of een mini-retreat van drie uur.

Altijd is er het grootste deel van de tijd stilte. Na afloop van de sessie kun je in stilte weer weggaan. Je bent ook welkom om nog even te blijven voor een kop thee en het uitwisselen van ervaringen.

Check de agenda om te checken wanneer de volgende bijeenkomst is en om je aan te melden.

Meer over meditatie

Door samen te komen en te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Daarnaast heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Door samen een krachtig meditatief veld te creëren verlicht je jezelf, elkaar en maken we ook de wereld wat lichter!

Locaties

Studio Yoga inside – Eindhoven

Voor data en meer informatie over prijzen en aanmelden kijk je in de agenda.

“De yogalessen van Ingrid zijn altijd fijn in evenwicht. Er is ruimte om te voelen en om contact te maken met je lichaam, evenals ruimte om je grenzen op een speelse manier te verleggen. Ingrid is een ervaren mens en docent en nodigt telkens uit om met respect voor je lichaam en voor jezelf te voelen wat jouw lichaam die les nodig heeft. Ingrid’s stijl is zowel warm, zachtaardig en intuïtief, als helder en dicht bij de realiteit zoals die is. Ze weet de werelden van hoofd, hart en lichaam ogenschijnlijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Dat is een waardevolle kracht.”

Sophie (27)

Check de agenda voor een volledig overzicht: