Connecting within

Yoga & meditatie

Hatha yoga & meditatie

Het laatste kwartier van de les Hatha yoga & meditatie op woensdagavond nemen we de tijd voor meditatie. Het is een geweldige ervaring hoe je aansluitend op de houdingen, beweging en ademoefeningen gemakkelijker in het stilzitten kunt zakken. Lees meer over deze les op de pagina Hatha yoga.

Stadsverlichting

Samen mediteren, dat is Stadsverlichting.

Elke tweede zondag van de maand om 20.00 tot 21.00 in mijn studio.

Je komt tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Deze kan elke keer anders zijn. Ik begeleid je in de meditatie. Het kan zijn dat we beginnen met wat beweging, zodat je daarna gemakkelijker kunt stilzitten. Ook kan het zijn dat we een deel van de tijd samen een mantra chanten. Altijd is er het grootste deel van de tijd stilte. Na afloop van de meditatie kun je in stilte weer weggaan. Je bent ook welkom om nog even te blijven voor een kop thee en het uitwisselen van ervaringen.

Stadsverlichting is geschikt voor iedereen. In de studio zijn voldoende kussens en stoelen aanwezig om op te zitten. Ook zijn yogamatjes beschikbaar. Voel je welkom om je eigen materiaal mee te brengen.

De sessies Stadsverlichting zijn gratis. Je kunt wel een vrijwillige bijdrage geven. Met deze bijdragen maak ik yogatherapie mogelijk voor mensen met een kleine portemonnee. Je kunt dit ter plekke contant doen, of online een ‘uitgestelde yoga les’ aanschaffen’. Zie hiervoor onderaan de pagina Tarieven.

Check de agenda om je aan te melden voor de volgende bijeenkomst.

Meer over Stadsverlichting

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber. Inmiddels al vele jaren komen iedere maand mensen over de hele wereld in huiskamers en andere plekken bijeen om een uur stil te zijn. Door samen te komen en te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Daarnaast heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Door samen een krachtig meditatief veld te creëren verlicht je jezelf, elkaar en maken we ook de wereld wat lichter!

De yogalessen van Ingrid zijn altijd fijn in evenwicht. Er is ruimte om te voelen en om contact te maken met je lichaam, evenals ruimte om je grenzen op een speelse manier te verleggen. Ingrid is een ervaren mens en docent en nodigt telkens uit om met respect voor je lichaam en voor jezelf te voelen wat jouw lichaam die les nodig heeft. Ingrid’s stijl is zowel warm, zachtaardig en intuïtief, als helder en dicht bij de realiteit zoals die is. Ze weet de werelden van hoofd, hart en lichaam ogenschijnlijk eenvoudig met elkaar te verbinden. Dat is een waardevolle kracht.

Sophie (27)

Locaties & tijden

Elke tweede zondag van 20.00 tot 21.00 uur kun je aansluiten bij Stadsverlichting. Locatie:

Studio Yoga inside – Eindhoven

 

Voor data en meer informatie over prijzen en aanmelden kijk je in de agenda.

Vanaf september start bij voldoende belangstelling op woensdagavond de les Hatha yoga & meditatie.

Bij voldoende belangstelling komt er na het buitenseizoen ook een wekelijkse les Traditionele yoga & meditatie op zondagochtend (10.00 – 11.30 uur). Heb je hiervoor belangstelling?

Geef je belangstelling door via de contactpagina.

Studio Yoga inside – Eindhoven

 

Check de agenda voor een volledig overzicht:


Heb je interesse in privé yogales of deelname aan een yogatherapie casestudy?

Vul dan het aanmeldformulier in. Ik neem daarna snel contact met je op.

Graag tot binnenkort!