Connecting within

Yogales voor bedrijven

Voor bedrijven en organisaties kan ik yogalessen op het werk verzorgen, of als onderdeel van een teambuildingsdag. Yoga helpt je medewerkers hun batterij op te laden en beter om te gaan met stress. Het verbetert de concentratie en de fysieke conditie en kan zo bijdragen aan de productiviteit van mensen. Faciliteer je yoga, dan werk je aan gelukkige en evenwichtige medewerkers: een gezonde basis van jouw bedrijf. Zo kan yoga ook een positief effect hebben op het ziekteverzuim.

Yoga inside verzorgt zowel lessen op de stoel als op de mat.

Voorbeelden

Heb jij een voor yoga geschikte ruimte bij jouw bedrijf? Dan kun je Yoga inside daar wekelijkse yogalessen laten verzorgen. Dit kan zowel op de stoel als op de mat.

Of wil je je medewerkers eenmalig iets extra’s geven, en daarbij ook echt meerwaarde bieden voor hun welzijn? Denk dan eens aan een workshop Yoga. Dit kan op een door jou te bepalen locatie, binnen of buiten.

In matjes, yogastoelen en andere hulpmiddelen kan Yoga inside voorzien.

Neem contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

“Ingrid heeft ons een fantastisch begin van onze teamdag bezorgd. Heerlijk ontspannend onder fijne begeleiding van Ingrid in een prachtige omgeving. Geweldig! Eigenlijk zou elk team dit een keer moeten doen.”

Team AG UWV

Check de agenda voor een volledig overzicht: