Connecting within

Yogales voor bedrijven

Wil je eens wat anders als teamuitje? Zoek je naar een docent om structureel op locatie yogales te verzorgen voor jouw medewerkers? Dat kan!

Ook voor bedrijven en organisaties verzorgt Yoga inside yogales. Dit kan met een vaste regelmaat op jouw werklocatie of incidenteel, bijvoorbeeld als onderdeel van een teambuildingsdag.

  • Yoga helpt je medewerkers hun batterij op te laden.
  • Yoga helpt ruimte en beweging in het lichaam (terug) te brengen.
  • Door yoga leert je medewerkers beter om te gaan met stress.
  • Yoga verbetert de concentratie.

Zo kan yoga bijdragen aan de productiviteit van je mensen. Bied jij je medewerkers yoga aan? Dan draag je dus bij aan gelukkige en evenwichtige medewerkers: een gezonde basis van jouw bedrijf. Zo kan yoga ook een positief effect hebben op het ziekteverzuim.

Yoga inside verzorgt yogalessen zowel op de stoel als op de mat en je hebt de keuze uit diverse yogavormen.

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Dat kan!
Neem even contact met me op en dan kijken we samen wat voor jouw bedrijf passend is.

 

Voorbeelden

Heb jij een voor yoga geschikte ruimte bij jouw bedrijf? Dan kun je Yoga inside daar met een vaste regelmaat yogalessen laten verzorgen. Dit kan zowel op de stoel als op de mat. Je kunt kiezen voor Hatha yoga maar ook bijvoorbeeld Restorative yoga.

Of wil je je medewerkers eenmalig iets extra’s geven, en daarbij ook echt meerwaarde bieden voor hun welzijn? Denk dan eens aan een workshop Yoga. Dit kan op een door jou te bepalen locatie, binnen of buiten.

In matjes, yogastoelen en andere hulpmiddelen kan Yoga inside voorzien.

Neem contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

“Ingrid heeft ons een fantastisch begin van onze teamdag bezorgd. Heerlijk ontspannend onder fijne begeleiding van Ingrid in een prachtige omgeving. Geweldig! Eigenlijk zou elk team dit een keer moeten doen.”

Team AG UWV

Check de agenda voor een volledig overzicht: