Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Yoga inside

Coaching & therapie

Samen op weg

Je voelt dat je de verbinding met jezelf kwijt bent. Je gaat steeds over je grenzen heen en vindt het lastig je lichaam te voelen. Dat geeft je ondertussen wel allerlei signalen. Je weet dat het tijd is om de regie over je leven terug te pakken en je voelt dat je lichaam daarvoor een belangrijke ingang is.

Je weet dat dit niet van de ene op de andere dag kan en bent er klaar voor om tijd vrij te maken, je aan jezelf te committeren en jezelf ruimte te gunnen voor deze ontwikkeling.

Je vindt het fijn als iemand een stukje met jou meeloopt op je weg. Ik kan die persoon voor jou zijn. Op mijn eigen, unieke manier maak ik ruimte voor jou, zodat jij kunt zijn wie je echt bent.

Coaching en therapie - Yoga inside

Hoe werkt de coaching?

Ik zet verschillende dingen in om jou verder te helpen. Wat we doen stem ik intuïtief op jou af, zodat jij jouw doelen bereikt.

Ik werk met yoga(therapie) (houding en beweging, lichaamsbewustzijn, adem, meditatie, ontspanning en zelfonderzoek), het gesprek, kennis van de westerse geneeskunde en psychologie, massage en mijn intuïtie.

In sessies van ongeveer 1,5 uur stem ik mijzelf en wat we doen helemaal op jou af. Ik kijk naar jou als geheel. Naar je klacht, je geschiedenis en je huidige omgeving, relaties en patronen. Alles kan invloed hebben op jouw wel-Zijn.

We onderzoeken waar jouw energie stroomt en waar deze hapert. Blokkerende energie kan uiteindelijk klachten opleveren. We maken ruimte om je energie weer te laten stromen en zo dragen we bij aan het voorkomen van ziekte, leer je beter om te gaan met wat er is en kunnen je klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van de aard van je klacht.

Het contact tussen jou en mij is ook een wezenlijk onderdeel van de yogacoaching en een voorwaarde voor succes. Ik vind het dan ook belangrijk dat dit contact veilig en kloppend voelt voor ons allebei

Heb je belangstelling om een traject met mij te starten, dan hebben we daarom eerst contact via een online kennismakingsgesprek van 20 minuten. Van tevoren vul je een vragenlijst in, zodat ik me op ons gesprek kan voorbereiden. In het gesprek vertel je kort over jouw vraag en behoefte en ik bekijk of ik jou daarbij kan ondersteunen. Ook voelen we meteen aan of samenwerken past. Als ik je kan helpen én we voelen beiden een ‘ja’, dan starten we onze reis.

De opzet van de coachingstrajecten is van persoon tot persoon verschillend.

Altijd starten we met een uitgebreid intakegesprek en in de tweede afspraak gaan we via beweging onderzoeken wat in jouw lichaam aandacht vraagt. Daarna maak ik een op jou afgestemd plan en gaan we samen gericht aan de slag. Tussen de sessies doe je thuis oefeningen. Daardoor heb je optimaal profijt van jouw traject.

Tussendoor hebben we contact over hoe het met je gaat. Ik geef ik je tips en beantwoord je vragen. Zo steunen deze contactmomenten jou in jouw proces. 

Hoe het traject precies verloopt is afhankelijk van jouw doel en mogelijkheden. Elke sessie kan anders zijn en ook in het moment worden aangepast: ik sluit aan bij wat er nodig is voor jou op dat moment en om naar je doel toe te werken.

Wat we doen is geen quick fix, daarom werk ik met langer lopende trajecten van minimaal 3 maanden.

Interesse in coaching?

Heeft wat je hierboven las over coaching of yogatherapie je interesse gewekt? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en hoe dat verder in zijn werk gaat?


Laten we dan even bellen en boek je gratis kennismakingscall van 20 minuten.


Leuk om je binnenkort te spreken!

Boek je kennismakingscall

“Ik heb de coachingssessies van Ingrid als zeer waardevol ervaren. Gaandeweg ben ik beetje voor beetje meer met mijzelf in balans gekomen, kreeg ik meer rust en ze leerde me die rust ook te bewaren. De sessies waren een goede en belangrijke voorbereiding op datgeen wat er opeens op mijn levenspad kwam.”

Marinka Godding (60)

“Ingrid neemt echt de tijd voor je. Zij durft zich in haar docentschap kwetsbaar op te stellen, zij is betrokken en stemt goed af. Mooie balans tussen actieve houdingen en ontspanningsoefeningen.

Ik had de verwachting/overtuiging dat de oefeningen extreem moesten zijn om verandering teweeg brengen. Met de lessen van Ingrid heb ik me gerealiseerd dat subtiel en zacht juist veel kan brengen in mijn situatie.

Het traject heeft me veel ontspanning gebracht en op een subtiele manier inzichten gegeven.”


Janne (32)

yoga inside

Yoga inside

Ingrid de Graaff

 • 06-48 96 96 13

 • Studio: Humperdincklaan 4 Eindhoven
  (ingang tegenover nr. 45)

 • Bedrijfsgegevens

  KvK 70982155
  BTW NL001786279B51
  NL43KNAB0258852070

  Fotografie

  Miriam van der Hoek

  Websitedesign

  Monique Delissen