Connecting within

Yogatherapie

Begin 2020 ben ik gestart met de opleiding tot Yogatherapeut. Eind dit jaar verwacht ik te kunnen starten met case-studies. Dat zijn 1 op 1 (of in kleine groepjes) yogatherapietrajecten onder begeleiding van een docent van de opleiding. Via mijn nieuwsbrief vertel ik je tegen die tijd meer over hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Wat is yogatherapie?

In balans komen kan alleen als je naar de mens als geheel kijkt en yogatherapie werkt dan ook vanuit een holistisch mensbeeld. De yogatherapie benadert een klacht dus niet als op zichzelf staand, maar kijkt naar de mens als geheel. 
Bij yogatherapie gebruiken we alle aspecten van yoga om zowel fysieke als mentale klachten te verlichten en je te helpen beter in balans te komen. Naast de houdingen, zetten we de ademhaling, meditatie, yogafilosofie en yoga nidra in om jou te helpen. Daarbij combineren we de
 traditionele yoga met kennis van de westerse geneeskunde en psychologie.

De yogatherapiesessies sluiten steeds aan op hoe het met je is, waar jij staat.

Een yogatherapietraject begint dan ook altijd met een (gratis) uitgebreid intakegesprek van anderhalf uur. Dan volgt een fysieke observatie en een ademhalingstest. De daarop volgende sessies duren steeds 75-90 minuten. 

Locaties & tijden

In mijn nieuwsbrief van het najaar 2020 volgt meer informatie over yogatherapie en de mogelijkheden om deel te nemen aan een traject.

Je kunt je aanmelden voor deze nieuwsbrief via het formulier op de homepage.

Locatie

De locatie waar de yogatherapietrajecten worden gegeven moet nog worden bepaald.
Zodra dit bekend is lees je het hier.

 

Check de agenda voor een volledig overzicht: